Transformera Ditt Liv

Upplev en ny nivå av personlig och professionell utveckling genom skräddarsydd coaching och mentorskap.

Din resa börjar här

Patrik Rowinski

Patrik Rowinski har över ett decennium av erfarenhet av att arbeta med människor. Genom åren har han etablerat sig som en pålitlig och skicklig coach som fokuserar på att skapa varaktig förändring.

Patriks unika coachingstil kombinerar undervisning, coaching och mentoring. Hans lättsamma och pedagogiska tillvägagångssätt, tillsammans med ett starkt engagemang för sina klienters framgång, gör honom till en ovärderlig resurs på din personliga utvecklingsresa.

Certified Transformative Coach ™

En Ny Approach

Professionell Coaching

Transformativ coaching är en metod som går på djupet. Den vilar på grundläggande kunskap om hur man frigör sina resurser och sin potential.

Ett transformativt samtal är en process där vi tillsammans utforskar och utmanar de grundläggande övertygelser och mönster som styr ditt liv. Genom denna metod kommer du inte bara förbi det som håller dig tillbaka utan du kommer även att få ovärderlig kunskap som kommer att vara till din hjälp med dina framtida utmaningar.

Tjänster

Personlig & Professionell Coaching

Individuell coaching för att maximera din potential och uppnå dina personliga och professionella mål.

Professionellt Mentorskap

Guidning och stöd för hållbar inre utveckling.

Livscoaching

Helhetsorienterad coaching som hjälper dig att balansera livets olika aspekter och nå en hållbar framgång.

Fördelarna med Transformativ Coaching

N

Djupgående insikter

Vi gräver djupare än vad som är vanligt i traditionell coaching, vilket leder till insikter som verkligen kan förändra ditt liv.

N

Varaktig förändring

Förändringarna vi arbetar mot är inte kortsiktiga eller ytliga. Genom att fokusera på långsiktig utveckling säkerställer vi att de insikter och färdigheter du får med dig varar livet ut.

N

Personlig integritet

Du kommer att utveckla en starkare koppling till dina egna värderingar och mål, vilket gör att du kan leva ett mer autentiskt liv.

N

Praktiska verktyg

Du får viktig kunskap, konkreta verktyg och strategier för att hantera dina utmaningar och fortsätta utvecklas även efter att vår coachingrelation är över.

Vad klienter säger:

“Patrik är varm och väldigt närvarande. Han är kunnig och han bjuder på sig själv. Jag har haft fantastiskt fina dagar tillsammans med honom och han har varit min följeslagare på min resa till en klarhet.

Dessa två dagar är obetalbara. Det finns ett före och ett efter mina dagar med Patrik.”

Hans Karlsson

Säljtränare och coach

“Patrick has a beautifully balanced coaching style, and seems to have a privileged view of the perimeter of one´s thinking, where he usually finds questions you could not have possibly conceived.

His invitation to take unexplored roads is as compelling as it feels secure. He´s a joy to work with.”

Jeff Davies

Sales Director

Ta nästa steg i din utveckling

Är du redo att ta din karriär eller ditt personliga liv till nästa nivå? Boka en session med Patrik Rowinski och upptäck kraften i transformativ coaching. Kontakta mig för mer information och börja din resa mot framgång.

Säte: Stockholm
Telefon: +46 733 668190
Mejl: patrik (at) patrikrowinski.se

Innehar F-skatt

Copyright © 2024 Patrik Rowinski. All Rights Reserved.
sv_SESvenska