Som entreprenör, oavsett om du är nystartad eller etablerad, kan du ibland stöta på hinder som känns svåra att övervinna. Genom mitt arbete har jag identifierat tre vanliga scenarier som många företagare kan relatera till.

1. STUCK – När du sitter fast
Du har du fastnat.
Det är något som inte fungerar som det ska. Du når inte ut. Människor förstår inte din tjänst.
Du vet inte hur du ska sälja eller du når inte din målgrupp.

2. LOST – När du känner dig vilse
Du står still och vet inte riktigt vilket håll du ska röra dig.
Du anar riktningen men den är inte helt tydlig för dig.

3. WHEELSPINNING – När energi går förlorad
Du skapar du massor. Snickrar på hemsidan, filar på engagerande inlägg (kanske har du börjat ta hjälp av AI). Du lägger ner tid, energi och pengar men ändå händer inget. Ketchup-effekten uteblir och du har en känsla av att “trampa vatten”.

Känner du igen dig i något av dessa scenarier? Eller kanske i flera av dem? Det du och din verksamhet kan behöva är en knuff ur gamla hjulspår. Ofta behövs det inte mycket – ibland räcker det med en ny tanke, ett nytt perspektiv, eller en ny idé som får “hjulen” att få kontakt med marken och ger dig den fart du behöver.

Steve Chandler, en känd amerikansk coach specialiserad på affärsutveckling, brukar säga: “The SYSTEM you have is perfect for the result you are getting.” Med detta menar han att för att få ett annat resultat behöver det ske en förändring på en viss plats.

Platsen han syftar på är DU.
I din innovationsförmåga, i din kapacitet, i din potential.

Formeln är enkel: Vill du att något ska ändras, så behöver du ändras.

Du behöver göra något för att få tillgång till det du och din verksamhet behöver för att komma ur startblocken, hitta riktning, komma upp ur diket och få rätt utdelning och utväxling.

AFFÄRSUTVECKLING & PERSONLIG UTVECKLING

Om du känner igen dig i detta så kan det vara bra att anlita någon att bolla med.
Att anlita någon kan av flera anledningar kännas sårbart.
Många ryggar för kostnaden, fast å andra sidan – vad kostar det att vara där du är? Vad kostar det i energi, sinnesro, nattsömn, humör, tid och borttappade intäkter?

En extern resurs som mig saknar insyn i din värld men det behöver inte vara en nackdel. Snarare tvärtom. För detta betyder att jag varken ser samma hinder som du ser. Detta i sig kan räcka oerhört långt.

Att arbeta med mig kommer innebära att du kommer att lyfta dig & din verksamhet. Det är detta som gör personlig utveckling och affärsutveckling till en kraftfull kombo.


Personlig utveckling handlar om att frigöra dig från dina egna begränsningar. Att göra dig starkare, tryggare och klarare över dina mål och hur du ska ta dig dit – det är att få tillgång till helt nya resurser.

Affärsutveckling handlar om att dra nytta av dina nya resurser för att skapa nya resultat i ditt företagande.

Hur kommer vi igång?

Jag startar alla samarbeten med en kostnadsfri konsultation på 30 min.
Du bokar. Vi träffas (telefon eller zoom). Du får berätta om din nuvarande situation. Jag berättar om hur jag jobbar och hur vi kan starta upp ett samarbete som kan hjälpa dig till nästa nivå.

Hitta en tid som passar dig i min onlinekalender.

en_USEnglish