Går det verkligen att bryta automatiserat beteende?

Det är allmänt erkänt att alla har en sorts autopilot som utlöser mer eller mindre smickrande beteenden. Vi är också ganska ense om att autopiloten programmerats genom något händelseförlopp i vårt förflutna. Men kan vi verkligen bryta programmeringen genom att försöka spåra de händelser som skapade den? Eller försöka ersätta det automatiserade med något annat? Det kanske går men det finns ett enklare och mer effektivt sätt.

Något som inte bara tar hand om vissa aspekter av programmeringen utan som tränger in under all programmering. Men det kräver att du är villig att titta på saken på ett helt annat sätt.

Det finns nämligen en variabel i programmeringen som döljer de verkliga orsakerna för oss. Att förstå denna variabel är nyckeln.

Denna variabel ger en konsekvent förklaring inte bara till varför du bär det förflutna med dig (den berömda ryggsäcken) den visar dig på samma gång hur du bryter dig loss.

Sugen på att släppa ditt förflutna? Trött på att bära på en ryggsäck som inte gör annat än att hålla dig tillbaka?

Låt oss ha ett samtal!!!


Om författarenPatrik har varit en student och utövare av Three Principles sedan 2012 och har under många år coachat, hållit föreläsningar, utbildningar och kurser med Three Principles som tema. På patrikrowinski.se kan du läsa läsa mer.

Hans bok Bortom tanke (utgiven våren 2017) går att beställa från hans hemsida.