Välj en sida

Certified Transformative Coach ™

Ta kontrollen över ditt liv

6-månader coachingprogram (24 tim Individuell coaching)

Precis som med allt annat i livet så när vi på riktigt förstår hur något fungerar blir det mycket lättare för oss att agera därefter. Det här programmet kommer inte så mycket att handla om det du upplever som jobbigt, besvärande eller utmanande utan det kommer att bara handla om Dig – att på riktigt både kunna se och förstå hur Du faktiskt fungerar.

För när vi förstår bättre, agerar vi bättre.

Det här programmet kommer att återställa balansen och sätta Dig i förarstolen för Ditt liv.

Genom att inleda ett samarbete med mig har du automatiskt tillgång till ALLT jag har lärt mig genom åren. Detta betyder att du har mitt fulla stöd och odelade uppmärksamhet.

Hur börjar vi?

Först hörs vi av på telefon 30 min för att se vad jag kan hjälpa dig med.

Programmet skräddarsys sedan efter dina behov. Tillsammans kommer vi att titta på själva fundamentet till det som skapar din upplevelse. Möten och uppföljningar sker enligt överenskommelse.

Jag stöttar dig längs hela vägen och vi tar bort mentala hinder och lyfter upp nya saker som du kan använda i praktiken.

För att hålla momentum vid liv så håller vi kontakt mellan sessionerna via sms och epost.

När vi är klara

Efter 6 månader kommer du att ha helt nya möjligheter att inte bara förstå och hantera din livssituation. Du kommer att få tillgång till en kreativ potential som gör att ditt liv kan ta i stort sett vilken riktning som helt.

Din investering

35 000 kr sommarkampanj (ord. 40 000 kr)
Betalas i förskott. (Inkl. moms för privatpersoner. Exkl. moms för företag)

Provapå-alternativet

För dig som av olika skäl inte kan avgöra coachpaket men ändå vill prova på Transfomative Coaching så finns det ett samtalspaket om 6 entimmes-samtal över Skype/telefon. OBS! I samtalspaketen ingår endast våra möten.

8 000 kr – Betalas i förskott (Inkl. moms för privatpersoner. Exkl. moms för företag) 

Vill du träffas?

Bor och verkar nära Stockholm.

Ring Mig