Online-kurs

Varför

Huvudsyftet med kursen är att på ett konkret och pedagogiskt sätt lära sig hur vårt psykologiska system fungerar och var den riktiga källan till besvärliga känslor och välbefinnande finns.

Du får lära dig ett verktyg som är universellt och som fungerar är lika för egen del såväl som för att leda andra.

Innehåll

Du kommer att få lära dig en konkret förklaringsmodell som kommer att kunna hjälpa dig att gå direkt på problemets kärna.

Logiken som Single Paradigm och IHEART vilar på är en exakt formulering som går direkt till hjärtat av VAD det är som gör att vi mår som vi gör och hur vi aktiverar vårt psykologiska immunförsvar så vi återfår inre trygghet och emotionell frihet.

Du kommer att upptäcka att det är inte våra tankar eller vårt tänkande som ställer till det.

Utan något annat…

För vem

Du som går denna kurs är intresserad av människors utveckling. Du är antingen coach, kurator, terapeut eller sitter i en coachande position där du hjälper människor att navigera till välbefinnande och inre trygghet. När vi mår bättre, presterar vi bättre.

Kanske söker du ett pålitligt verktyg för att kunna hjälpa de du bryr dig om.

Kursinnehåll

Under 2 månader varannan vecka kommer du att få en rigorös utbildning i logiken bakom Single Paradigm och IHEART.

Vi varvar grupp-webinars där vi lär ut grundkoncepten och individuell mentoring mellan dessa webinars för att säkerställa ditt lärande.

Upplägget är enligt: 

  • 4 st Webinars: Dessa kommer att ske 19.30-21.00 på datum: 21 april, 5, 19 maj samt 2 juni.
  • 3 st 60 min individuell mentoring mellan webinars.

Sammanlagt får du 6 timmar webinar och 3 timmar egen mentoring. Allt sker på distans och spelas in genom verktyget Zoom.

Varmt välkommen!!!

OBS! Aprils kurs är redan igång. Skicka ett email till contact@patrikrowinski.se om du vill att jag meddelar dig så snart vi satt ett datum för nästa kursstart.

Använd betalknapparna nedan för att säkra din plats. Vi vill göra dig uppmärksam på att även om detta är en distansutbildning så har vi begränsat med deltagarplatser pga mentoringsamtalen mellan gruppwebinars.

I god tid innan kursstarten kommer du att få ett välkomst-email med all nödvändig information för att kunna förbereda dig i lugn och ro.

Vill du betala för fler personer så går det bra. Skicka ett email till contact@patrikrowinski.se och ange personerna, deras epost-adresser samt om det ska betalas privat eller via företag.