Online-kurs

September 2020
3P | Single Paradigm | iheart Principles

Kursinnehåll:

De här är för dig som är nyfiken på att lära dig ett verktyg så att du mer effektivt kan hjälpa andra med deras utmaningar och problem.

Det här är också för dig som är intresserad av ett mer konkret och praktiskt användbart sätt att lära ut 3P (Three Principles).

Metoden du kommer att få lära dig består av två delar.

a) en konkret och noggrann beskrivning av vårt psykologiska system / den mänskliga upplevelsen.

b) ett visuellt hjälpmedel som fungerar som en sorts karta och kompass när du hjälper andra.

 

Särskilt utmärkande för denna metod och det tillhörande verktyget är:

⭐   Den är speciellt designad för att så snabbt och effektivt som möjligt komma åt och lösa upp utmaningar och problem.

⭐   Man lär sig hur man identifierar och undviker att fastna i återvändsgränder. D v s du säkerställer att ni håller er på rätt kurs och tar inta lika många omvägar.

⭐   Metoden baserar sig på universell logik vilket gör att den kan på ett begripligt sätt förklara alla känslotillstånd.

Under kursen kommer du att bli introducerad till ett visuellt hjälpmedel som illustrerar hur vårt psykologiska system fungerar och arbetar. Du kommer att få lära dig hur du använder visualiseringen och vilka grundkoncept hjälpmedlet vilar på.

Det går också bra att bli coachad om du har något specifikt som du vill ha hjälp med, men det sker utanför kursens omfattning.

 

 

Teoretisk grund:

Det du kommer att lära dig är ett alternativt sätt att lära ut Three Principles. En metod som först upptäcktes av de amerikanska psykologerna Dr. Keith Blevens och Dr. Valda Monroe som först kallade det The Inside-Out Understanding, 3P taught as a paradigm och Single Paradigm. Något som sedan vidareutvecklats av välgörenhetsorganisationen iheart (iheart Principles.)

Kursen utgår ifrån att vårt sinne (eng. mind) är ett intelligent system med egen inbyggd logik som på ett enkelt sätt kan förklara våra känslotillstånd och upplevelser.

Vårt system har också en inneboende, självreglerande förmåga och fungerar alltid på ett logiskt sätt. När vi förstår hur logiken fungerar och ser ut, kan vi också bli bättre på att själva reglera och återfå kontakten till vårt välbefinnande.

Större insikt. Känner mig mycket lugnare och så var det ett perfekt steg innan min Iheart utbildning.
Ska du sälja in din kurs så använd ökat välbefinnande. Det kan du faktiskt garantera om eleverna ”vill” förstå konceptet. Är det inte välmående vi alla strävar efter?

Ola, tidigare deltagare

Många går kurser för att kursanordnaren har nåt viktigt att säga eller berätta. Den här kursen (3p paradigm) handlar inte om vad de har o säga utan det handlar om att de vill visa en väg där jag själv kan bestämma min egna väg.

Föreställ er vilken härlig frihet att du själv kommer kunna besitta din egna väg utan att nån bestämmer hur du ska tänka.

Peter, tidigare deltagare

För dig som är intresserad av hur vårt psykologiska system egentligen fungerar, eller om du bara vill få en logisk förklaringsmodell som bygger vidare på vad du redan förstått genom 3P och lättare vill kunna förmedla och hjälpa andra till förståelse genom ett enkelt diagram som pekar ut var du fastnat – likt en kompass där du kan se vart du befinner dig och kan då lättare ta dig hem till ditt medfödda välmående.

Robert, tidigare deltagare

Kursinformation:

Vi varvar grupp-webinars där vi lär ut grundkoncepten med reflekterande frågor och individuell mentoring mellan dessa webinars för att säkerställa ditt lärande.

Upplägget är enligt:

  • 4 st Webinars (spelas in)
    Tisdagkvällar. 8 Sept, 22 Sept, 6 Okt, 20 Okt. 19.30 – 21.00
  • 4 st 60 min individuell mentoring mellan webinars.

Sammanlagt får du 10 timmars utbildning. Allt sker på distans över verktyget Zoom och våra gemensamma webinars spelas in.

Varmt välkommen!!!

 

Anmälan:

Privat: 4 950 kr inkl. moms per person.
Företag: 8 800 kr exkl. moms per person. (11 000 inkl moms)

Använd betalknapparna nedan eller swish till 0733-668190 för att säkra din plats.

I god tid innan kursstarten kommer du att få ett välkomst-email med all nödvändig information för att kunna förbereda dig i lugn och ro.

Vill du betala för fler personer så går det bra. Skicka ett email till contact@patrikrowinski.se och ange personerna, deras epost-adresser samt om det ska betalas privat eller via företag.