Välj en sida

Patrik & Stefan

Online-kurs 

Varför

Huvudsyftet med kursen är att på ett konkret och pedagogiskt sätt lära sig hur vårt psykologiska system fungerar och var den riktiga källan till besvärliga känslor och välbefinnande finns.

Du får lära dig ett verktyg som är universellt och som fungerar är lika för egen del såväl som för att leda andra.

För dig som har 3P som grund.
Många som förmedlar 3P upplever att det inte är helt lätt för att få andra människor att förstå vad 3P handla
r om.

Vi tror att det är så för att 3P saknar en tydlig och konkret formulering.

Under denna kurs kommer du att få lära dig något annorlunda.

Du kommer att få lära dig ett skarpt och precist verktyg som kommer att kunna hjälpa dig både Dig som utövare och den du talar med att gå direkt på problemets kärna.

Logiken som Single Paradigm och IHEART vilar på är en exakt formulering som går direkt till hjärtat av VAD det är som gör att vi mår som vi gör och hur vi aktiverar vårt psykologiska immunförsvar så vi återfår inre trygghet och emotionell frihet.

Du kommer att upptäcka att det inte är inte våra tankar eller vårt tänkande som ställer till det.

För vem

Du som går denna kurs är intresserad av människors utveckling. Du är antingen coach, kurator, terapeut eller sitter i en coachande position där du hjälper människor att navigera till välbefinnande och inre trygghet.

Det här är också för dig som vill ha något mer konkret och tydligt som gör att du kan förmedla det Sydney Banks pratade om (Three Principles) till vänner och familj.

Och kanske söker du ett pålitligt verktyg för att kunna hjälpa dina barn.

Kursinnehåll

Under 2 månader varannan vecka kommer du att få en rigorös utbildning i logiken bakom Single Paradigm och IHEART.

Vi varvar grupp-webinars där vi lär ut grundkoncepten och individuell mentoring mellan dessa webinars för att säkerställa ditt lärande.

Upplägget är enligt: 

  • 4 st Webinars: Dessa kommer att ske 19.30-21.00 på datum: 21 april, 5, 19 maj samt 2 juni.
  • 3 st 60 min individuell mentoring mellan webinars.

Sammanlagt får du 6 timmar webinar och 3 timmar egen mentoring. Allt sker på distans och spelas in genom verktyget Zoom.

Varmt välkommen!!!

Privat: 4 300 kr inkl moms per person
Företag: 6 900 kr exkl moms per person

OBS! Aprils kurs är redan igång. Skicka ett email till contact@patrikrowinski.se om du vill att jag meddelar dig så snart vi satt ett datum för nästa kursstart.

Använd betalknapparna nedan för att säkra din plats. Vi vill göra dig uppmärksam på att även om detta är en distansutbildning så har vi begränsat med deltagarplatser pga mentoringsamtalen mellan gruppwebinars.

I god tid innan kursstarten kommer du att få ett välkomst-email med all nödvändig information för att kunna förbereda dig i lugn och ro.

Vill du betala för fler personer så går det bra. Skicka ett email till contact@patrikrowinski.se och ange personerna, deras epost-adresser samt om det ska betalas privat eller via företag.