Välj en sida

Certified Transformative Coach ™

Ett helt nytt kapitel

4-månader coachingprogram (16 tim Individuell coaching)

Det här coachingsprogrammet vänder sig till dig som vill få ett helt nytt sätt att se på ditt liv och få egna verktyg för hur du lättare kan navigera genom jobbiga tankar och känslor. Vi ett omtag och går bortom tekniker och strategier. Du förändras på djupet och ser därmed hinder och problem ur ett helt annat perspektiv.

Vad kan jag förvänta mig?

Förutom att vi jobbar med det du vill uppnå kommer du att märka att du inte längre blir lika påverkad av yttre omständigheter. Både kropp och knopp blir lugnare och klarare.

Genom att inleda ett samarbete med mig har du automatiskt tillgång till ALLT jag har lärt mig genom åren. Detta betyder att du har mitt fulla stöd och odelade uppmärksamhet.

Hur börjar vi?

Först hörs vi av på telefon (30 min) för att se vad jag kan hjälpa dig med.

Programmet skräddarsys sedan efter dina behov. Jag kommer att lära dig grunderna i hur du fungerar på ett sätt du förmodligen inte hört talas om tidigare. Detta kommer att ge dig en djupare förståelse för vad dina tankar, känslor och sinnestillstånd är.

Möten och uppföljningar sker enligt överenskommelse.

Längs vägen håller vi hela tiden ögonen på målet. Jag stöttar dig, vi tar bort mentala hinder och lyfter upp nya saker som du direkt kan använda i din vardag.

Mellan sessionerna kan det förekomma kontakt via sms och e-post, då jag skickar påminnelser eller nya övningar.

När vi är klara

Efter 4 månader kommer du att ha nya möjligheter att tolka, hantera och leva med det som påverkar dig och ditt liv.

Din investering

25 000 kr sommarkampanj (ord. 30 000 kr).
Betalas i förskott. (Inkl. moms för privatpersoner. Exkl. moms för företag)

Provapå-alternativet

För dig som av olika skäl inte kan avgöra coachpaket men ändå vill prova på Transfomative Coaching så finns det ett samtalspaket om 6 entimmes-samtal över Skype/telefon. OBS! I samtalspaketen ingår endast våra möten.

8 000 kr – Betalas i förskott (Inkl. moms för privatpersoner. Exkl. moms för företag)

Vill du träffas?

Bor och verkar nära Stockholm.

Ring Mig