AVSKED DIN COACH, HEN KANSKE ’SÄLJER DROGER’

För många år sedan arbetade jag med en manlig klient som önskade att bli en bättre familjefar och få ut mer av sitt yrkesliv, han kämpade även med mycket ångest kopplat till dessa två aspekter.

Jag gjorde ”det vanliga”, talade om hur vi människor fungerar och gjorde mitt bästa för att visa honom hur vi alla ’äger’ nyckeln till såväl lidande som lycka, till topprestation såväl som misslyckande.

När vi var klara med coachingpaketet så ville han gärna köpa mer. Jag minns att jag tvekade för som jag såg det så hade han ”knäckt koden”. Hans liv var lättare, ångesten var ett minne blott och hans relationen med sina barn spirade. Han behövde inte mig längre.

När jag frågade varför han ville fortsätta så sade han att det känns skönt att tala med mig. Jag sade att jag inte vill bli någons alvedontablett och bad honom att fundera igenom saken och sedan återkomma.

När vi hördes två veckor senare sade han att han förstod vad jag menat och undrade om vi kunde fortsätta ha samtal så han får en möjlighet att tillsammans fördjupa sin förståelse om det vi talade om.

Vi möttes 4 gånger till. Senast jag hörde av honom så verkade han må alldeles utmärkt.

Jag säljer inga droger, inte ens alvedon 🙂

#TransformativeCoaching
#INSIKTSrevolutionen


Om författarenPatrik har varit en student och utövare av Three Principles sedan 2012 och har under många år coachat, hållit föreläsningar, utbildningar och kurser med Three Principles som tema. På patrikrowinski.se kan du läsa läsa mer.

Hans bok Bortom tanke (utgiven våren 2017) går att beställa från hans hemsida.